Kringbijeenkomst 14 november 2019 bij het Marineterrein

Datum:
Tijd:
14 november 2019
16:30 - 19:00

MARINETERREIN: PETER VAN SABBEN VAN GROWTH TRIBE OP DONDERDAG 14 NOVEMBER 2019


Peter van Sabben – CEO & Co-founder van Growth Tribe

Graag nodigen we jullie uit voor onze Kringbijeenkomst op donderdag 14 november bij het Marineterrein, waar Peter van Sabben een presentatie voor ons zal houden. 
 

Peter van Sabben heeft ruim 10+ jaar technische marketing en startup ervaring. Hij heeft 6 jaar gewerkt als Internationaal Marketing Manager bij Red Bull in Salzburg en was Global Marketing Director bij Startupbootcamp Global in London voor 2 jaar. In 2015 kwam hij terug uit London en heeft hij Growth Tribe opgericht, Europa’s eerste Growth Academy om mensen bij te scholen in de laatste digitale vaardigheden. Inmiddels is Grolt Tribe uitgegroeid tot een van de hardst groeiende training bedrijven voor digitale vaardigheden en digitaal talent en heeft het meer dan 7000+ mensen opgeleid van ruim 800 bedrijven. Het bedrijf is in 3 jaar uitgegroeid tot 85 werknemers en zit nu in 6 landen, Amsterdam, Londen, Parijs, Kopenhagen, Helsinki en Stockholm. Daarnaast is Peter ook adviseur voor StartupAmsterdam, het officiële programma van de stad Amsterdam voor ontwikkeling en groei van het tech ecosysteem.

 
Presentatie Growth Hacking – Power Session
 
Groei komt voort uit een combinatie van gedragspsychologie, codering, creatieve marketing en data-analyse. Peter van Sabben heeft de afgelopen paar jaar groeiteams en groeimarkten gebouwd, gecoacht en getraind. In deze lezing bespreekt hij enkele van de nieuwste verhalen, kennis en trucs die ze onderweg hebben geleerd.
Hij zal een korte maar krachtige sessie houden over het proces, de mindset en hulpmiddelen die zullen helpen bij reizen naar een meer klantgerichte, experiment- en data-gedreven organisatie.

 

Kringdiner
Na afloop nodigen we je ook graag uit voor het aansluitende Kringdiner bij Homeland, Kattenburgerstraat 5 te Amsterdam. 

 

Programma
17:30 uur.     Inloop
18.00 uur      Opening, welkom door het Bestuur van De Amsterdamsche Kring en Liesbeth Jansen van het Marineterrein, gevolgd door de presentatie van Peter van Sabben
18.45 uur      Borrel
19.30 uur      Afronden borrel

20.00 uur      Kringdiner bij “Homeland”

 

Locatie
Growthtribe, Kattenburgerstraat 5, gebouw 27E, eerste verdieping te Amsterdam, Parkeren gaat het beste bij Oosterdok Link naar plattegrond:  https://www.marineterrein.nl/plattegrond/

 

Aanmelden voor de Kringbijeenkomst en/of het Kringdiner
Aanmelden voor de kringbijeenkomst en/of het Kringdiner kan via dit formulier onze website, via onze facebookpagina, per e-mail: info@deamsterdamschekring.nl of telefonisch 020-6278949. Voor het Kringdiner rekent iedereen zelf af aan het einde van de avond. 

 

We hopen jullie allen te mogen verwelkomen donderdag 14 november en noteer alvast donderdag 12 december in je agenda voor de jaarlijkse boerenkoolmaaltijd!  

 

 

Met vriendelijke groet, 

 

 

Cathelijne Broers, voorzitter De Amsterdamsche Kring
Geert Jan ter Linden, voorzitter Programmacommissie

 

Reserveer

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Aanwezigen


Reacties: