Kringborrel met Kringdiner op 9 april 2019

Datum:
Tijd:
Locatie:
9 april 2019
17:30 - 19:30
De Academische Club

Spreker: Zef Hemel ontwikkelt toekomstvisie voor binnenstad met Amsterdammers

 

Graag nodigen we jullie uit voor onze Kringborrel op dinsdag 9 april in 2019  in de Amsterdamse Academische Club.

 

Tijdens deze borrel planoloog Zelf Hemel spreken. Het komende half jaar zal hij in samenspraak met de gemeente, experts en Amsterdammers, een toekomstvisie voor de binnenstad ontwikkelen. Op deze manier hoopt het bestuur een idee te krijgen van wat eigenlijk zijn  ambitie is op lange termijn met het centrum.

 

Hoe Zef Hemel, die de Wibautleerstoel aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) bekleedt, dit wil gaan doen is ook al bekend. In mei wordt er in de Oude Kerk een atelier geopend. Vier weken lang is elke Amsterdammer welkom voor gesprekken en optredens in grote gezelschappen met allerlei achtergronden.

 

Op 9 april zal Zef onze gast zijn in de Academische Club. Hij zal kort uiteenzetten wat hij de komende maanden gaat doen en vervolgens is er uitgebreid de gelegenheid om hem te voeden met onze ideeën. Na de zomer zal Zef zijn toekomstvisie presenteren waarop het college zal komen met een ‘werkplan’ voor de binnenstad.

 

 

Programma
17.30 uur       Inloop
18.00 uur      Opening en welkom door het Bestuur gevolgd door de presentatie van Zelf Hemel.
18.45 uur       Borrel
20.00 uur      Einde

20.00 uur      Kringdiner bij Kapitein Zeppos

 

 

Locatie

Amsterdamsche Academische Club, Oudezijds Achterburgwal 235

 

 

Aanmelden
Aanmelden kan via onze website, via onze facebookpagina of per e-mail: info@deamsterdamschekring.nl, telefonisch 020-6278949.

 

Kringdiner

Meld je ook alvast aan voor het aansluitende Kringdiner, Sandra Boer neemt jullie mee naar het restaurant Kaptitein Zeppos aan het Gebed Zonder End 5 te Amsterdam. Aanmelden voor het Kringdiner kan per mail info@deamsterdamschekring.nl, telefonisch 020 – 6278949 of via onze facebookpagina. Aanmelden voor het Kringdiner via de website gaat niet.

 

Reserveer

Je moet je aanmelden of registreren om te kunnen reserveren.


Aanwezigen


Reacties: