Alternatief online lustrum 27 oktober 2020

Datum:
Tijd:
27 oktober 2020
19:00 - 20:30

Beste leden, 

 

Voor wie het nieuws een beetje volgt, zal het niet als een verrassing komen: het lustrum kunnen we dit jaar niet met een fysieke bijeenkomst vieren. Het 75-jarig bestaan vierden wij dit jaar oorspronkelijk op 27 mei (de oprichtingsdatum) en verplaatsten wij vanwege corona al eens naar 27 oktober. 

 

Alternatief online lustrum 27 oktober  

 

Wel staan we online stil bij ons 75-jarig bestaan via Zoom op 27 oktober tussen 20:00 en 21:30 uur. Laat hier weten of je komt. 

 

Na een openingswoord door voorzitter Leontine van der Goes neemt Kringlid Bo Tarenskeen ons mee naar de oprichting van De Amsterdamsche Kring op 27 mei 1945. Daarna hebben we ruimschoots de tijd zonder agenda bij te praten. Met wie, dat bepaalt het Zoom algoritme. Wij garanderen bijzondere nieuwe ontmoetingen en een uitbreiding van je netwerk. Daar is De Amsterdamsche Kring tenslotte ook voor. Laten we deze 27ste oktober virtueel met elkaar het glas heffen op De Amsterdamsche Kring. Je aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. 

 

Op 27 oktober maken wij ook bekend hoe wij het gereserveerde bedrag voor onze lustrumviering in willen zetten en de extra bijdrage die door Het Amsterdamsche Fonds is toegezegd. Daarnaast lanceren we onze vernieuwde website en ons nieuwe community platform. Kortom, een avond om niet te missen.  

 

 

 

 

Lustrum De Amsterdamsche Kring

 

Klik op onderstaande link voor een impressie van ons vorige lustrum op 28 mei 2015!

 

 Foto’s 14e lustrum De Amsterdamsche Kring

 

 

Reserveer

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.


Reacties: