ONLINE BIJEENKOMST AMSTERDAMSCHE KRING 8 APRIL 16:30-18:00

Datum:
Tijd:
8 april 2020
15:30 - 17:00

AMSTERDAMSCHE KRING: BIJEENKOMST 8 APRIL 16.30 – 18.00 UUR

 

Beste leden,

 

 

Inmiddels zijn we een paar weken verder. Er went veel, maar het went niet. Een lege stad en toch weten dat er achter de deuren door heel veel Amsterdammers en leden van De Amsterdamsche Kring enorm hard gewerkt wordt. Om instellingen en bedrijven overeind te houden, om nieuwe initiatieven te ontplooien, om thuis les te geven en de stad leefbaar te houden. En natuurlijk ook om – op afstand – te zorgen voor onze familie en vrienden. We zien ook de enorme verscheidenheid aan reacties. Voor sommigen de behoefte om alles in alle rust te laten bezinken, voor anderen de behoefte om vol in de actiestand te gaan.

 

 

Nu we zeker weten dat deze periode langer gaat duren, willen we toch de gelegenheid bieden om bij elkaar te komen op 8 april van 16.30 – 18.00 uur. We zouden ontvangen worden door ons Kringlid Femke Bartels van THNK School of Creative Leadership. En zij heeft aangeboden om ons nu via een Zoom-bijeenkomst online te ontvangen en de bijeenkomst te hosten. Dat dit niet voor iedereen past of passend is, begrijpen we. Wie wil, kan zich aanmelden.

 

 

Het thema van deze bijeenkomst is VEERKRACHT. Ook tijdens deze bijeenkomst is er ruimte voor een korte inhoudelijke presentatie van Femke én zullen we de gelegenheid bieden om elkaar in kleine groepen te spreken. Net als bij een gewone kringbijeenkomst.

 

 

U kunt zich hier opgeven voor de bijeenkomst.

 

 

Op 8 april kunt u vanaf 16.30 uur inloggen. Wij raden mensen die nog geen ervaring met Zoom hebben aan om op tijd te beginnen met inloggen. Het is helemaal niet moeilijk en we helpen graag.

 

 

Inloggen gaat via onderstaande link. Als je op de link klikt kom je vrij makkelijk in de meeting en word je in een wachtkamer geplaatst, om 16.30 uur begint de meeting. Onderaan deze mail hebben we nog enkele huishoudelijke regels voor het gebruik van Zoom.

 

 

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/233715382
Meeting ID: 233 715 382

 

 

Tot slot, we zijn ongeveer 1,5 uur bezig, dus zorg ervoor dat je een hapje en drankje bij de hand hebt, we kijken er naar uit om jullie te zien.

 

 

Namens het Bestuur:
Leontine van der Goes, voorzitter van De Amsterdamsche Kring

https://www.facebook.com/groups/161676607507341/
https://www.linkedin.com/groups/8528363/

 

 

Praktisch: 
Het is een interactieve bijeenkomst. Dit betekent dat we elkaar ook ontmoeten in kleine groepen. Dit betekent dat je de mogelijkheid moet hebben om te praten en betrokken te zijn met de groep. Als je geen video hebt, is dat ok. Audio en de mogelijkheid om te praten, zijn wel echt nodig. 

 

Een korte reminder met betrekking tot online bijeenkomst handleiding:

  • Je wordt automatisch op ‘mute’ gezet als je de call binnenkomt. Voel je vrij om jezelf te ‘unmuten’ en hallo te zeggen, maar houd je zelf op ‘mute’ tijdens de bijeenkomst tenzij je wordt uitgenodigd om te praten.
  • Je kunt de chatfunctie gebruiken om hallo te zeggen en reacties te geven.
  • Als het mogelijk is, vragen we je om je video gedurende de hele bijeenkomst aan te hebben. Het is fijn om alle gezichten te zien en het wordt daardoor makkelijker om echt betrokken te zijn.
  • Fijn als je je andere browser tabs sluit en je telefoon weglegt. We willen graag je volledige aandacht.
  • In de bijlage een plaatje met de verschillende mogelijkheden van Zoom.

 

Reserveer

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.


Reacties: