Uitnodiging Zomerborrel en aansluitend Zomers Kringdiner 19 juni 2018

Datum:
Tijd:
Locatie:
19 juni 2018
17:00 - 23:00
CIRCL

Beste leden,

Graag nodigen we jullie uit voor onze jaarlijkse Zomerborrel op dinsdag 19 juni bij CIRCL, Gustav Mahlerplein 1B, een circulair paviljoen aan de Zuidas, een bijzonder gebouw volgens duurzame en circulaire principes gebouwd.

Erik Vrieling over de totstandkoming van het gebouw.
Met CIRCL heeft de Architekten Cie. met ABN Amro een wereldprimeur gerealiseerd. Een grensverleggend praktijkvoorbeeld van een duurzaam en circulair gebouw. Circulair betekent dat het bouwen en het gebruiken zo weinig mogelijk inbreuk maakt op onze grondstoffen en onze energievoorraad. De circulaire economie is afvalvrij en heeft als principe de doorlopende recyclebaarheid van de gebruikte materialen.

Voor ABN Amro heeft de Architekten Cie. niet alleen een fijne ontmoetingsplek op de Zuidas gemaakt. Het paviljoen laat zien hoe het anders kan en het is een oproep aan iedereen om zich daarbij aan te sluiten.  Hoe we de grenzen zo hebben kunnen verleggen, wat we daarvoor hebben gedaan en wat daarvan het resultaat is laten we graag aan iedereen zien.   

Programma: 

17.00 uur      
Inloop en Ontvangst

17.30 uur       
Welkom door de voorzitter van de Amsterdamsche Kring Cathelijne Broers

Erik Vrieling, architect bij de Architekten Cie. over de totstandkoming van het gebouw.
           
Aansluitend een rondleiding door het gebouw door Merijn van den Bergh, directeur van CIRCL.

18.45              
Start Zomerborrel

19.30              
Einde Zomerborrel en Start Kringdiner

Kringdiner bij het CIRCL Restaurant
Aansluitend aan de Zomerborrel nodigen we jullie uit om samen verder te praten tijdens het Amsterdamsche Kringdiner Dineren is uitsluitend mogelijk bij vooropgave. Kosten van het 2-gangen diner is € 30,–. De drankjes, 2 consumpties p.p. is op kosten van de Amsterdamsche Kring.  Hiervoor ontvangen jullie een factuur. Geef je snel op voor het diner (uiterlijk juni) want er is beperkte ruimte. Bij aanmelding tevens eventuele dieetwensen doorgeven.

Aanmelden
Graag ontvangen we je aanmelding voor de zomerborrel, en/of het Amsterdamsche Kringdiner (inclusief eventuele dieetwensen):

Parkeren en ov
Circl is erg makkelijk bereikbaar. Vanaf het NS station Amsterdam Zuid loop je in een paar minuten naar Circl. Op station Amsterdam Zuid stoppen ook metrolijn 51, metrolijn 50 en tram 5. Ook buslijn 62 stopt vlakbij, halte Hogewerf.

Toch met de auto? bezoekadres is Gustav Mahlerplein 1B.

Parkeren kan in Q-Park Mahler (Aaron Coplandstraat 8 1082 MG Amsterdam) of Q-Park Symphony (Leo Smitstraat 4 1082 MP Amsterdam

Tot 19 juni!

Hartelijke groet,
De Amsterdamsche Kring 

Cathelijne Broers, voorzitter
Geert Jan ter Linden, voorzitter programmacommissie

 

 

Reserveer

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Aanwezigen


Reacties: