ZOMERBORREL MET BBQ OP UITNODIGING VAN DE AMSTERDAMSE HAVEN OP DINSDAG 18 JUNI 2019

Datum:
Tijd:
Locatie:
18 juni 2019
17:30 - 22:00
Ruigoord

LET OP, VOOR 27 MEI AANMELDEN!
 

Zomerborrel met BBQ 
 
De Amsterdamse havenregio is een belangrijke toegangspoort tot Europa voor grondstoffen en goederen. Het vormt een knooppunt dat de krachten bundelt van de drie sterke kernen van de metropoolregio Amsterdam: (1) de internationale logistieke functie, (2) het veelzijdige dienstencentrum van de stad en (3) de hoogwaardige regionale industrie met een toonaangevende voedsel- en agribranche, staalproductie, bouwmaterialen en maakindustrie. Door deze drie kernen optimaal met elkaar te verbinden, ontstaat kruisbestuiving, synergie en innovatie. De haven biedt faciliteiten voor het ontvangen, verschepen, transporteren, opslaan, overslaan en industrieel bewerken van allerlei type goederen. Daarnaast wordt er schone energie opgewekt uit zon, wind en afvalstromen, en wordt de restwarme van industriële processen benut. Het Noordzeekanaalgebied biedt werkgelegenheid voor 69.779 fulltime banen.
 
 
Bij onze laatste bijeenkomst voor de zomer op dinsdag 18 juni a.s. geeft Koen Overtoom, CEO Havenbedrijf Amsterdam NV, een toelichting op de ontwikkelingen die plaatsvinden binnen de Amsterdamse havenregio.

Programma:
17.30 – 18.00 uur            Inloop Ruigoord (drankje, hapje)
18.00 – 19.30 uur            Welkom en presentatie Koen Overtoom
19.30 – 22.00 uur            BBQ, Netwerkevent De Amsterdamsche Kring
 
Locatie:
Ruigoord, Ruigoord 76, 1047 HH te Amsterdam 
 
 
Aanmelden
De avond wordt ons aangeboden door Havenbedrijf Amsterdam. In verband met de organisatie, kunt u zich tot maandag 27 mei a.s. inschrijven voor deze avond via onze website, via onze facebookpagina, per e-mail: info@deamsterdamschekring.nl of telefonisch 020 – 627 89 49 of via deze link.
 
We hopen jullie allen op dinsdag 18 juni bij Ruigoord te mogen verwelkomen!
 
Met vriendelijke groet, 
 

Cathelijne Broers, voorzitter De Amsterdamsche Kring
Geert Jan ter Linden, voorzitter Programmacommissie

 

Reserveer

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Aanwezigen

  • Edo Groenewald

Reacties: